Jag är inne på den lite hälsosammare linjen och när andra moffar bullar eller chips, så gör jag en chiapudding eller något annat som jag får äta för tillfället.
Den här chiapuddingen har jag gjort med några olika mjölksorter, men den är nästan godast med kokosgrädde. Då blir den tjock och krämig, det blir lite mer godsakskänsla då; liksom lyxigt! I början hade jag vanliljpulver i, men numer kör jag kombon med blåbär och kardemumma!!! Så himla gott!
Idag har jag med mig det till jobbet som mellis, men äter det gärna istället för fikabrödet eller till fredagsmyset.
Den här chiapuddingen har jag gjort med några olika mjölksorter, men den är nästan godast med kokosgrädde. Då blir den tjock och krämig, det blir lite mer godsakskänsla då; liksom lyxigt! I början hade jag vanliljpulver i, men numer kör jag kombon med blåbär och kardemumma!!! Så himla gott!
Idag har jag med mig det till jobbet som mellis, men äter det gärna istället för fikabrödet eller till fredagsmyset.
Chiapudding 1 port
1 dl kokosgrädde
2 msk chiafrön
1 dl frysta blåbär
Malen kardemumma efter tycke och smak.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar