Men det blev en mumsig glass som jag åt med vispad kokosgrädde sötad med bananpulver. Kommer alltså att testa detta fler gånger och tänker redan på andra smaker som jag ska testa.
Jag tror att jag älskar raw-sötsaker :-)
Hallonglass (2-3 port)
1 mogen avokado
1 paket frysta hallon (ca 250g)
sötning som passar (honung, socker etc beroende på vad ni vill använda)
Till kokosgrädden
1 dl kokosgrädde
1 tsk bananpulver
1 dutt vaniljpulver
några droppar citornsaf
Gröp ur avokadon, mixa den med lite citronsaft tillsätt hallonen och sötningen och mixa till en glass. Ställ i frysen en stund om den inte ska ätas direkt.
Ta lite utav den tjocka massan i kokosgrädden och tillsätt en liten gnutta kokosvatten och citron. Vispa ihop det och smaka av med vanilj- och bananpulver.
Ser härligt ut!!! Just kombinationen hallon/avocado har jag inte prövat någon gång, men det ska jag absolut göra. Bananpulvret är verkligen jättebra att ha hemma, jag använder det till allt möjligt.
SvaraRaderaDet tycker jag absolut att du ska pröva Kjersti! Det här var första gången som jag testade bananpulvret! Har använt jordgubb och blåbär mest härhemma...
RaderaBananpulver måste jag införskaffa. Var hittar jag det? Ser väldigt smaskigt ut!
SvaraRaderaJa, det måste du testa Annika :-) Jag har köpt det på Immun.se, de har massa olika bärpulver som man kan göra en massa gott med!!
Raderahttp://www.immun.se/
Tack för tipset. Ska kolla upp det i kväll efter att jag avslutat lite släpande jobb.
SvaraRaderaVarsågod :-)
Radera