torsdag 27 januari 2011

Ny sid-flik på bloggen - Glutensäkert i stockholm

Jag hade ju lite tid över när jag var sjuk, så jag kunde påbörja min nya sid-flik som jag tänkt på lääänge. En sida med mina "glutensäkra" tips för att fika och äta ute i Stockholm. Det kommer att vara en levande sida som jag fyller på allteftersom jag provar på något nytt ställe.
Jag hoppas att det blir värdefulla tips :)


Här hittar ni fliken :)


5 kommentarer:

  1. Bra ide! Glöm inte Bistro Celine på Hornsgatan nära Bysis.

    SvaraRadera
  2. När jag testat Celine så får den komma med ;) Kanske skulle ha en tipslista på sånna ställen som finns men jag ej hunnit prova. Var på väg dit med tjejgänget (för kvällen barnfria mammor), men de serverade inte vin där så då fick den ryka ;)

    SvaraRadera
  3. Jättebra! Är ju emellanåt i Stockholm eftersom min yngsta dotter bor där, och det är alltid bra med tips på säkra glutenfria ställen. Jag lovar vidarebefordra tips på ställen jag besökt.

    SvaraRadera
  4. Vad bra. :-)
    En kompis till mig är glutenallergiker (eller säger man glutenintollerant?) och jag ska rekommendera din sida för honom. Han bor i och för sig i Linköping, precis som jag, men i Stockholm är man ju emellanår. :-)
    Ha en trevlig helg!

    SvaraRadera
  5. Kjersti - toppen, det kommer bli ett avsnitt med tips-ställen som jag inte själv hunnit prova. Så alla tips är välkomna :)

    Erika - :) om man är superpetig (jag är det inte,hihi) så är det intolerant som är "rätt" Då kanske din kompis får något tips att testa :)Tipsen funkar ju även för de som inte är glutisar, det flesta ställen är ju vanliga restauranger. Trevlig helg!

    SvaraRadera