onsdag 25 januari 2012

Blogg award :-)

Såhär i början av året så delas det ju ut baggar, björnar och statyetter till höger och vänster och även i bloggvärlden så finns det awarder som man kan bli tilldelad och dra på trissor jag har fått en :-)
Motiveringen lät såhär ;-) "Therése är en "glutenkollega" som bloggar på Glutenresan. Therése har börjat ett "nytt" ännu mer hälsosamt liv i år, och förtjänar att bli peppad och uppmuntrad i det. Fortsatt lycka till Therése!"
Tack så jättemycket Kjersti, för den fina Bloggawarden! Jag blev superglad och alldeles extra peppad! Det är nämligen hos Kjersti som man kan hämta mycket inspiration till ett nyttigare liv och det är där jag hittat alla länkar till bra webbshopar, goda recept och kloka tankar. Ja, allt som kan ge livet en extra hälsosam touche hittar man hos Kjersti. Så kika in hos henne!!!  
Till Awarden hör en uppgift. Liebster är ett tyskt ord som betyder ”käraste” och utnämningen ges endast till bloggar med färre än 200 följare/prenumeranter. När man får utmärkelsen ska man göra följande:
Tacka den som gett dej utmärkelsen och länka.
Skriv ner de 5 bloggar man vill lämna awarden vidare till och låta dom veta det genom att lämna en kommentar hos dem.
Till sist hoppas man att dom utvalda vill lämna utmärkelsen vidare…

Det här var ju inte alldeles lätt. Jag kom på att många bloggar som jag läser är "stora" och har många läsare. Så jag har fått solla ut de allra största och sen försöka att plocka ut några favoriter. Det blir lite blandad kompott av bloggtyper.

1. Vi börjar med Åsa - Mrs Voorhees, som är lite skyldig till att jag började blogga, hihi... Hon behöver lite extra uppmuntran nu när hon är hemma och sjukskriven! Här får du något att syssla med i några timmar. Jag ser även fram emot sommaren när det kommer en Junior Voorhees, en stolt faster som väntar med spänning på den lille grabben :-)

2. Ida och Bad bake day har jag börjat följarätt så nyligen. Verkligen älskar den bloggen, hon har supersnygga bilder, roliga recept och det bästa av allt är att hon delar med sig av all bakning som hon gör även det som inte blir som hon själv tänkt sig. En genomärlig blogg helt enkelt, ME LIKE!!

3. Sarah och hennes blogg Ecocentrisk är väldigt ny i min blogglista. Trillade in hos henne när jag letade efter chipsrecept! Där står miljön i centrum och det finns en massa smarta tips om hur man själv kan bli mer "ekologisk" och tänka miljövänligare. Ikväll ska jag tex börja med att använda honung som ansiktstvätt!

4. Hos Annika och bloggen - Bak och mat för alla hittar man recept för mulitallergiska. En toppensida för mig att läsa in mig på nu när jag börjar inse att jag kanske inte ska räkna med att kunna äta allt i framtiden...

5. Emma bloggar glutenfritt på  Bake me a cake, har hittat den ganska nyligen och tycker att hon har roliga recept och fina bilder.

10 kommentarer:

 1. Tusen tack Therése. Vad glad jag blev att du tänkte på mig.
  x

  SvaraRadera
 2. Grattis,Grattis Therese!!!

  Kram/Mamma

  SvaraRadera
 3. Man får tacka - blev glad att du tänkte min blogg!!
  /Annika

  SvaraRadera
 4. Tack för de fina orden, Therése! Kändes nästan som om jag fick en extra award av dig! Tusen tack, och ha en härlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi, ja det blev ju som en extra award.

   Radera
 5. Grattis Grattis!! Är så stolt över dig, du är bäst:) Kraaam

  SvaraRadera