Fick en sån längtan efter min fasters pepparrotskött. När jag får avvika från min diet ska jag nog ta och koka mig lite pepparrotskött! Igår blev det en annan favoritvariant med torsk, ägg och pepparrot. Det var verkligen supergott!!
Ha en fortsatt skön tisdagskväll!!
Kokt torsk med ägg och pepparrot
1 port kokt torsk
1 1/2 kokt ägg
Riven pepparrot efter smak
1 tsk Ghee (rent smörfett)*
3 kokta potatisar
1 näve broccolibuketter
*Ghee = Rent smörfett, används i indisk och pakistansk matlagning. Skirat smör som man låter puttra långsamt och så skummar man av de som kommer upp på ytan och sen så häller man bort det rena fettet utan att få med bottensatsen (som är själva proteinet och mjölksockret)
Åh vad smarrigt! Pepparrot är ju supergott!
SvaraRaderaKraam
Jaaa, visst är det smarrigt! Kraam
SvaraRadera