tisdag 22 maj 2012

Visst är det...

...härligt ute nu?!!!! I söndags var första kvällen när vi kunde ha balkongdörren öppen hela kvällen utan att frysa ihjäl inomhus. Jag är ju en storfrysare annars, som gärna virar in mig i en filt eller två om kvällarna, även om inte balkongdörren står öppen...
Annars så flyter allt på, har börjar känna av en tendens till att vara lite piggare och har haft lite mer energi de senaste veckorna. OK, förutom i just i söndags då jag fick nån släng av magsjuka på natten och var rätt slö på förmiddagen, tror att det var alla chipsen jag vräkte i mig på lördagkvällen, min mage är inte riktigt van med för mycket onyttigheter... Förra våren var jag helt slut och hade B12-brist och drogs med envisa förkylningar, men nu börjar jag känna att kroppen kommit igen. Jag har inte varit förkyld något mer sen jag låg däckad i mars och bara det är ju skönt, annars tycker jag att jag tidigare oftast hade långdragna förkylningar som liksom aldrig gav upp... Det finns alltså hopp om hälsan och pigga livet!! I augusti ska jag tillbaka till min näringsterapeut och då ska vi ta om alla prover som jag gjorde i december. Så om det liksom fortsätter såhär bra, så ser jag fram emot en piggare och friskare höst, tjohoooo!
Har inte varit så flitig på träningen som jag hoppades, men har fått lite snålskjuts nu då vi har en stegtävling på jobbet, jag måste helt enkelt gå lite extra för att inte hamna hopplöst sist ;-) Och det är ju inte helt fel att promenera ute i det fina vädret!

Må så gott allihopa!!
Kram Therese :-)

2 kommentarer:

 1. Så härligt att du börjar må bättre! Då hoppas jag du får en riktigt härlig sommar med mycket glädje och energi. Själv har jag också klarat mig riktigt bra nu ett par månader efter vinterns efterhängsna infektioner - peppar peppar - och jag hoppas det ska hålla i sig. I stället är jag ledbruten efter en lunch på stan förra veckan där stolen säckade ihop under mig och jag ramlade handlöst och slog i både huvud och diverse andra kroppsdelar. Sååååå himla tjock är jag inte att stolarna ska rasa under mig tycker jag. Men, men jag får vara glad att jag inte bröt sönder mig. Ha det bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nämen usch så läskigt, vilken tur att du inte bröt sönder dig!
   Tack, det känns som att det kommer att bli en sommar med mer energi i år!!

   Radera