måndag 25 juni 2012

Bistro Celine - glutenfri pasta på Söder

För länge sedan fick jag tips om en restaurang som serverar glutenfri pasta; Bistro Celine som ligger på Hornsgatan 92 - Södermalm. Nu i sommar har jag varit där och testat. Helt ok, jag åt en variant med kalkon och grönsaker. Efteråt har jag varit lite fundersam över hur de värmer den glutenfria pastan, tänk om de värmer den i samma vatten som den övriga pastan? Måste ta och undersöka detta! Jag kände inte av något i allafall.
De var väldigt tillmötesgående angående olika allergier och det var så pass att jag kunde välja bland de flesta menyerna. Skulle ju ha både gluten och mjölkfritt, inga som helst problem!
Så om ni är på Söder och härjar, varför inte ta en sväng ut på Hornsgatan? Gå förbi Bistro Celine och ät pastalunch och sen fortsätter ni ner mot Hornstull och går och handlar något gott på FriendsOfAdam :-)

5 kommentarer:

 1. Jättebra tips! Min dotter bor ju på Hornsgatan, så jag är ju där i närheten titt som tätt. Inte kan de väl vara så tossiga att de värmer den glutenfria pastan i samma vatten som den vanliga, det kan jag inte tänka mig! Då vore det ju meningslöst att ha glutenfri pasta överhuvudtaget. Men visst, ibland slår det slint, så det är väl bra att försäkra sig och kolla. Hoppas ni har det underbart "over there".

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, då måste du ju testa när du är i närheten! Jag hoppas att de inte är så tossiga, men tanken slog mig senare eftersom jag inte frågade, brukar försöka fråga noga hur de gör...

   Radera
 2. Hej! Jag undrar också hur glutenfri pasta kokas? Använder man samma vatten? Är det olika på olika restauranger? Någon som vet?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man får npg kolla upp alla ställen när man väl är där för att vara på den säkra sidan :)

   Radera
  2. Tack för svar! Har du frågat om detta på något ställe? Och vad har de i så fall svarat? :-)

   Radera