söndag 8 juli 2012

Tillbaka till verkligheten... snart...

Hej allihopa!!! Nu är semestern slut och jag sitter hemma och tänker lite på hur tungt det skulle kunna bli i morgon när klockan ringer kl 6, vi har haft långa sköna sovmorgnar här... Men på nåt sätt känns det bra, för sommaren har ju just börjat, så än kommer jag att kunna njuta av härliga dagar, även om jag inte är ledig. Får hoppas att det blir lite mer sol framöver.
Vi fick iallafall två varma härliga veckor när vi var och hälsade på våra kompisar i Texas. Där var det ibland så att vi kände att vi kunde klaga på att det var för varmt, det var mellan 30-38 grader varje dag (det var lite över 40 nån av dagarna). För texasbon var det ganska lagom väder, deras varmaste period kommer nu i juli och augusti när termometern stiger över 40...

Men, har ju fortfarande några timmar kvar på min semester. Så jag återkommer under veckan med finfina inlägg om våra bravader i Texas och NY. Ni får hålla tillgodo med en vacker bild som jag tog i fredags när jag och Trollet var på tjejmiddag. Då gjorde vi en somrig sallad med krasseblommor. Mycket gott och vackert att se på!

2 kommentarer:

  1. Välkommen hem! Ser fram emot Texasreferaten och att få höra om vad du ätit för gott over there!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket Kjersti! Det kommer lite Texas så småningom :-)

      Radera