Då blir det helt enkelt omelett till middag. Det går snabbt och man kan blanda ihop den med vad man nu har hemma i förråden. Dessutom så är det väldigt gott!!
Trytomelett (ca 3 port)
6 ägg
2msk vatten
Kryddor (en Toscanamix använde jag)
8 skivade kastanjechampinjoner
1 halv zucchini i tärningar
1 paprika i tärningar
1 msk ghee t stekning
1/2 dl riven parmesan
Stek grönsakerna lite lätt. Vispa ihop ägg, vatten och kryddor. Häll över grönsakerna och låt allt stelna. Strö över parmesanen, färdigt :-)
Hej! Lät som en snabb och god omelett, men vad är "ghee" för någonting? :) Tack för en fin glutenfri blogg, det finns för få där ute!
SvaraRaderaHej Anni och tack för de fina orden :) Den är väldigt snabb och god, precis som det ska vara när man är ledig och inte orkar med alltför bökig matlagning :)
SvaraRaderaGhee är ett slags skirat smör, man låter smör puttra länge och sen häller man över det i en bunke utan att få med mjölkproteinerna som samlats som ett klägg på botten, så får man kvar ett rent smörfett.
Ha det gott! /Therese