måndag 16 juli 2012

Yoga Inuti Café

Den här lilla pärlan lyckades jag hitta via en naturligtglutenfri-sida på facebook. Jag och Mich åkte dit i lördags, vi tänkte passa på medans det var lite uppehåll i väderleken. Det hade lovats regn från eftermiddagen och resten av helgen och ja de höll ju vad de lovade ordentligt den här gången ;-) Men vi hade som sagt tur, det kom på sin höjd några smådroppar. Det finns ju inget härligare än lite söderhäng om vädret är skönt.
Det är en tjej som heter Emely som fått starta upp ett café i yogastudion Yoga Inuti på söder (okej inte i själva yogastudion men i "receptionen"..), närmare bestämt på Katarina bangatan 21. Hon öppnade upp i förra veckan, om jag inte minns fel, det som serveras där är naturligt glutenfritt och veganskt/vegetariskt. Jag gissar att det är lite blandat beroende på vad det är. Emely själv är glutenintolerant så hon är väl insatt i olika intoleranser och allergier så det är bara att fråga om man känner sig osäker!
Nu hann inte jag snappa upp allt som hon serverade, men det verkar vara allt från frukost, brunch, fika och glass. Jag har alltså en anledning att återkomma och utforska resten av utbudet.

Jag tog en stor kopp te och provade en brownie och ett Shiva-shakti-kex. Den där brownien var verkligen suuupergod! Jag längtar redan tills nästa fika! Måste nog kolla med henne om hon lämnar ut receptet! :-)
Efter fikastunden så tog vi en sväng förbi Goodstore, som ligger i närheten och köpte med oss lite smått och gott...


Sååå, ta er en sväng ut på söder och ta er en fika hos Emely på Yoga Inuti Café!!!!

Emely som tagit en paus ute i solen och såklart en bild på de goda browniesarna och kexet :-)


2 kommentarer:

  1. Tusen tack för tipset!! Är ju i Stockholm ibland och hälsar på min dotter som bor på Söder, så dit ska jag verkligen gå. Man får verkligen passa på mellan regnskurarna, kan inte hålla räkningen på skurarna bara idag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Varsågod!! Ja, du måste ju gå dit, du får ta det på din shoppingrunda när du är på väg från götgatsbacken till Goodstore, det ligger så piffigt på vägen dit.

      Radera