måndag 23 juli 2012

Kalasdags

I helgen var vi iväg till Västerås för att fira min bror och hans fru som fyllt år. Hade sån tur att jag fick krama om Trollet en liten stund! Hon är på semester med sin pappa nu och de var på väg från västkusten upp till norrland och de passerade Västerås i lördags när vi var där och kom förbi en snabbsväng! Mitt gostroll, så härligt att få krama om henne en lite stund!!!
Tur att det även finns extratroll i familjen, min systers bustjejja och så har min bror precis fått en liten kille.
Gott fika bjöds det på må ni tro! Åsa hade bakat och stått i så att även jag kunde fika gott; raw-kokoskakor och en raw-tårta med sojagrädde och jordgubbar. Det tackar ju jag alldeles särskilt för!! Mums!!
På Åsas blogg kan ni hitta recepten: Raw-tårtan och Napolenbakelser :-)
Och såklart ett extra stort tack för kak-doggiebagen som jag fick med mig hem! Mycket uppskattat :-)
7 kommentarer:

 1. Åh, det ser riktigt gott ut! Jag är så nyfiken på det där med att baka raw, men får aldrig tummen ur för att faktiskt prova det - får besöka Åsa och inspireras lite :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var väldigt gott! Du måste absolut prova :-) Jag har testat några bakgrejer och det har blivit supergott. Har några prov under etiketten Raw :-)

   Radera
 2. Vad spnnane med raw-tårta! Det har jag länge velat test på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det spännande :-) Om du inte testar en raw-tårta så måste du göra raw-brownie: http://teatravel-glutenresan.blogspot.se/2012/05/raw-brownie.html
   Sååå gott!! :-)

   Radera
 3. Det är bara komma över om du vill gosa mer med extratrollet:)! Hon kallas även trottstrollet;)
  Kraaam

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihihi :) Hon är ju för härlig. Var så roligt att se när hon var lite sådär småirriterad på Andreas när vi åt hos ma & pa :D -Pappa JAG äter gurka!!!!

   Radera
 4. Visst är det lite roligt när hon är bestämd och småirriterad:) hihihi!!

  SvaraRadera