fredag 20 juli 2012

Rainforest Cafe

En av våra middagar åt vi på Rainforest Cafe, en restaurang med djungelkoncept. De är ju inte dumma heller, för att komma in i restaurangen så måste man gå igenom en gigantisk presentshop där man kan lockas att handla djungelaktiga prylar. Jag lyckades hålla det nere till en liten tygödla, Pascal heter den och ingår numer i Trollets Rapunzelmundering...
Det var verkligen som att sitta mitt i en djungel och var tjugonde minut blev det ett herrans liv när alla djuren började att väsnas. Till dryckesbeställningen så visades såklart upp ett flashigt glas som blinkar -jaaaaaaaa vill ha, säger alla barnen..såklart.
Jag åt kyckling och ris, som var helt ok, men kyckling och ris är helt enkelt kyckling med ris vart man än äter det... Portionerna är verkligen gigantiska och beställer man kyckling får man nästan alltid en halv sådan. Har inte gått hungrig från någon restaurang under semestern...
Tjejerna ville såklart ha efterrätt och det blev Rainforest Cafe's populära Vulcano, en gigantisk efterätt med vanlijglass, brownie, vispgrädde och chokladsås. När personalen kommer ut med Vulcanon, så har de satt i tomtebloss och så skriker de högt -Vulcanoooo, vulcanoooo :-) Den var tydligen väldigt god!

Är man sugen på att besöka Rainforest Cafe, så finns det ett i London, lite närmare än att åka över till Usa...

2 kommentarer:

  1. Jag gick förbi denna roliga restaurang och tänkte äta där (blev tyvärr aldrig av). Den såg verkligen speciell ut.

    SvaraRadera
    Svar
    1. :-) ja den var speciell även om maten var rätt så "vanlig"! Var inne och kikade på din blogg och läste bla om din Londonresa. Blev såå sugen på att åka dit!

      Radera