Jordgubb och rabarberkräm
400 g rabarber
100g jordgubbar
4dl vatten
1 dl stevia strö
2 1/2 msk potatismjöl
Skölj och dela jordgubbar och rabarber. Koka upp dem med vatten och stevia, ca 10 min tills de är mjuka.
Rör ut potatismjölet i lite kallt vatten. Ta kastrullen från spisen och rör ner redningen i en fin stråle, koka upp.
2 dl cashewnötter
3 dl vatten
Ev Vaniljpulver
Ev sötning
Blötlägg nötterna i vattnet några timmar. Mixa nötter, vatten och vanlijpulver. Smaka av och tillsätt eventuellt mer vanilj och sötning.
Servera till din kräm :-)
Vad annorlunda och spännande med chasewmjölk! Sugen på att testa :)
SvaraRaderahttp://bakasockerfritt.blogg.se/
Ja, det får du göra :) Det var väldigt enkelt.
RaderaTrillade nyss in på din blogg och den verkar himla bra. Har bara varit glutenintolerant i ett år nu, men har smått börjat blogga glutenfria recept för att kunna tipsa andra. Ska definitivt fortsätta läsa din blogg!
SvaraRaderaVI ska äta allt som alla andra kan äta!
Tack :-) Då ska jag ta och kika in hos dig!! Alltid kul att få inspiration utav andra glutenbloggare!
RaderaYeeees, Vi ska äta allt som alla andra kan äta :-D