lördag 11 juni 2011

Härligt söderhäng på OT

Det har blivit en härligt varm dag på stan idag. Åkte in till söder med mina föräldrar, vi gick i lite affärer i Ringens centrum och fikade där. Sedan promenerade vi Götgatan ner mot Slussen med sikte mot OT för att äta och svalka oss lite. Vi fick plats på deras uteservering och där var det härligt svalt. Nu är kanske OT inte direkt ett val som glutenintoleranta tänker sig först, det är ett riktigt "ölhak" maltstinnt så det skriker om det alltså. De har ungefär 150 olika sorters öl från mindre bryggerier runtom i världen. Men men, det är väl värt ett besök även för en glutenintolernat. Det finns god cider, ok vin, supergod mat och väldigt trevlig personal som har glutenkoll.
Det fanns flera olika alternativ för mig att välja på. Det blev till slut hamburgare (utan bröd), krispiga pommes, sallad och coleslaw. Mumsfilibaba!
På vägen tillbaka mot T-banan slank jag in på butiken Fröken söt, dit ska du gå om du vill hitta unika och färgglada kläder! Nu var det så himla mycket folk, så jag orkade inte prova något. Det får bli en annan dag helt enkelt.

2 kommentarer:

  1. Tack för en trevlig dag! Kram/Mamma&Pappa

    SvaraRadera
  2. Tack själva för en härlig söderdag :) Kram kram

    SvaraRadera