onsdag 16 november 2011

Fika på Espresso House

Någonstans i cyberrymden läste jag om nån som varit på Espresson House och ätit en glutenfri kaka. Så jag var ju tvungen att gå dit och kolla läget.
I helgen var jag och min syster på stan och shoppade, vi tog en välförtjänt paus på Espresso House inne på NK (nedre plan).
Där har de den smarriga chokladcheesecaken, bakad utan mjöl! Jiippii :) Den var jättegod och blev inte så mastig som jag trodde att den skulle kunna bli. Den var gjord på creamcheese med chokladbitar och hallon i.

Så om ni glutisar (och även alla andra) har vägarna förbi ett Espresso House, gå in och testa! :-)

6 kommentarer:

 1. Det ska jag absolut göra! Jättebra att få tips från en "riktig" Stockholmare, som har bättre koll än tillfälliga besökare som jag.

  SvaraRadera
 2. Härligt Kjersti! Ofta tycker jag att jag får en massa bra tips av tillfälliga besökare, de är inte lika hemmablinda som jag och hittar roliga ställen :)

  SvaraRadera
 3. Ja, jag har sett några recept på vit ischoklad (och jag älskar vit choklad!), men jag tänker fel, och tror att det kommer at sluta som vanlig ischoklad, fast jag vet att det inte alls kommer att smaka som vanlig ischoklad med någon billig blockchoklad.. men vi får se.. Tack för tipset!

  SvaraRadera
 4. Tyvärr är det det absolut enda glutenfria som Espresso House någonsin har haft. Där jag brukar shoppa finns bara Espresso house för den som vill ha riktigt kaffe, och jag är supertrött på den där cheesecaken, vore schysst att kunna äta nåt mer än sötsak ibland:( Då är Waynes bättre.

  SvaraRadera
 5. Susi - Hihi, jag har precis upptäckt den och har själv tröttnat på Waynes ;) Men de borde ju kunna göra lite fler glutenfria sötsaker tycker jag!

  SvaraRadera
 6. If you're in search of the highest paying Bitcoin ad network, try out MellowAds.

  SvaraRadera