Vi har provat lite olika varianter och har tagit det som vi har haft hemma, den här gången blev det bresola och brieost. En annan kombination som är smarrig är med bresola och getost eller serrano och brieost.
Idag är det ju fjärde advent tänk vad fort tiden går! Jag har tänkt att vi ska försöka oss på ett glutenfritt pepparkakshus och så blir det julgodisbakande och såklart snöra in de sista paketen. Vi har fått snö också, även om den är i blaskigaste laget. Men det infann sig en aning julkänsla igår när det ringlade ner stora flingor i luften.
Ha en skön sista advent och ät inte för mycket av julgodiset det är forfarande 6 dagar kvar till julafton!
Kyckling fylld med bresola och ost2 kycklingfileer
4 skivor bresola
2-4 skivor brieost
salt, peppar och körvel
Förstek kycklingbröstfileérna i olja. Ta upp fileérna på skärbräda och skär ett stort snitt. Salta och peppra, lägg i två skivor bresola och till sist osten. Lägg i en ugnsfast form och stek i ugnen 175-200 grader i ca 20 min. Servera med qinoua och en smarrig sallad.
Mums vad gott detta lät :)
SvaraRaderaDet är riktigt mumsigt Johanna :)
SvaraRadera