Då har jag gjort min tredje Davosgrötvariant, denna gång med hirsflingor. Hirsflingorna blev lite som med boveten, en aningens hård. Ska försöka med några test till och då förvälla grynen lite snabbt.
Måste säga att havren leder helt klart smakligan...
Hirsdavosgröt (1 port)
1 dl Hirsgryn
2 dl naturell yoghurt
vaniljpulver
Blanda grynen med yoghurten och vaniljpulver, låt stå i kylen över natten. Toppa med någon smarrig frukt, jag tog nektariner och linfrö.
Sv: Ja, och så kan ju du äta det också! ;)
SvaraRaderaGott med davosgröt! :D
Hirsgryn har jag aldrig ätit men det låter gott ihop med yoghurt
SvaraRaderaVictoria - supergott :-)
SvaraRaderaCupcakesfluffan - Det var gott, men tycker att grynen är något hårdare än havregryn. Men det kanske är en vanesak.