torsdag 4 augusti 2011

Glutenfri smörgåstårta med skagen- och skinkaröra

Smörgåstårta är egentligen går rätt så snabbt och smidigt att göra, gott blir det också. Bakade bröden i förväg och frös in. Lite lite besviken, för de blev lite torra ändå, trots smetiga röror, det är nästan lite som att inget kan tränga igenom. Vet inte riktigt hur man ska göra? Hursomhelst så var det inget fel på smaken.
Gjorde en tårta med räkor och en med skinka nr2. På söndagen så gjorde jag rörorna och satte ihop dem. Jag brukar blöta ett bakplåtspapper och täcka in tårtan i så att inte ytan ska bli torr medans den står och inväntar dekorationen. Dagen efter fick jag hjälp av trollet som spacklade (kul att använda tårttermer ;-) ) dem med creme fraiche blandat med gräddfil och sen så hjälpte hon till med dekorationen. Hon tyckte det var superkul, men hon ville inte smaka ;-)





Ordentligt genomblött bakplåtspapper och sen plastfolie över så det inte torkar ut...


Min hjälpreda

Skinktårta färdig

Skagentårta; check!

1 kommentar:

  1. Har du recept på själva brödet som du använde?

    SvaraRadera