tisdag 26 juli 2011

Nää, jaha,?, Johodå ser'du!

Johominsann så tror jag att det prövas på med ett jäsbrödsbak på Solberget!! Dra på trissor!
Det ska ju bli kalas i nästa vecka, då får jag lite sånna här ideer. Har ju inte bakat med jäst sedan semmelbullebaket tidigare i år, så det är verkligen stora grejer som händer i mitt kök. Luktar gott iallafall, alltid en bra början! Mer om detta blir det nog efter helgen och framförallt efter kalajset.


Hmm, vad blir det där??

6 kommentarer:

  1. Oj, har du inte bakat med jäst?! Då bakar du typ scones och sånt istället, för du har väl bakat bröd eller? Jag ska prova det igen i höst.. att baka scones o dyl alltså.

    SvaraRadera
  2. Haha, jodå det har jag. Men varje gång jag gör det så blir det inte bra alls och då ger jag upp ett par månader. Köper bröd eller bakar scones eller bikarbonatbröd. Äter mest bröd på helgen, så då går det inte åt så mycket :)

    SvaraRadera
  3. Spännande att se vad det ska bli! Det är klart du ska våga testa jäsbröd, det är inte alls svårt! Jag varvar mellan jäst och bikarbonat i mina recept, det brukar nästan alltid funka. Testa gärna något av mina jäsbröd!

    SvaraRadera
  4. Ibland vågar jag, men det blir aldrig som jag tänkt mig, därför ger jag upp emellanåt. Men men, skam den som ger sig :)

    SvaraRadera
  5. Gick det bra, vad blev det för gott? :-) *nyfiken*

    SvaraRadera
  6. Hihi, imorgon kommer det ett första inlägg om baket, med fortsättning följer ;-) Men jag tror att själva baket gick bra faktiskt :D

    SvaraRadera